zaterdag 23 februari 2008

kippenren verlenging in gebruik

na vandaag de laatste hand aan de verlenging te hebben getimmerd, dat wil zeggen gaas erover en gaten dichten, luikie maken enzovoort was het tijd om de kippies hun extra ruimte te laten inpikken.
helaas vergat ik ook nog het lensje schoon te maken dus een beetje vaag zijn de eerste twee foto's wel waarvoor mijn verontschuldiging.

het duurde nog geen twee seconde of de dames kwamen al kakelend en voordringend het luikie door, ze waren zo snel dat een foto maken van het gebeuren geen kans meer maakte.

ze hebben het meteen razend druk met graven in de compost hoop waar natuurlijk lekkere wormpjes en zo in zitten waar ze ook graag ruzie voor maken.

al met al geloof ik wel een geslaagde onderneming waar de dames blij mee zijn.

3 reacties:

Berend Peter zei

Je ziet ze genieten, drie jaar verder en ze mogen de hele tuin!

de sista zei

Ik zag eerst niets, want die foto's laden een beetje langzaam, maar uiteindelijk was het erg leuk de kippen zo happy te zien pikken. Geen vuile lens gezien, trouwens. Misschien hetzelfde effect als met een bril: ook al zitten er vreselijk vieze duimen op, je ziet er goed door. PS De stoelen moeten nog zwenken!

jan zei

ja dat is raar dat langzaam laden van de foto'tjes af en toe, waarvan de bovenste twee wel degelijk vaag zijn aan de rechterkant.
de happy chickens krijgen er misschien nog een stukkie bij maar zeker niet de hele tuin.
en die stoelen zwenken alle kanten op natuurlijk.