woensdag 25 juni 2008

bootje coating 2

vandaag weer een laag aangebracht, en voor de Timberman hieronder het andtwoord op je vraag!!



de coating die ik vandaag heb aangebracht is een Antifouling voor onder de waterlijn waarvan ik hoop dat ie op de goeie plek zit daar ik niets meer van de oude laag terug kon vinden door de eerste laag heen heb ik maar wat gegokt!



bootje gaat er wel steeds meer als een klein sloepje uitzien, ben er wel blij mee.

6 reacties:

Anoniem zei

Ziet er prachtig uit. Maar als je nog wat van die tweede laag over hebt, kun je het bestreken vlak dan niet gewoon wat groter maken onder het motto "baat het niet dan schaadt het ook niet"? Of kan het wel kwaad? Ach, misschien is het gewoon op.

jan zei

ik heb nog over Sista maar dat is voor de tweede laag en ik ben ook niet bang dat het niet ver genoeg is bestreken, het was een zeilbootje maar nu een moterbootje en als het goed is ga ik dus niet op zijn kant wat je met een Zbootje wel doet, maar leuk dat je meedenkt, thanks!

Berend Peter zei

Ik denk dat jouw waterlijn nu iets te hoog zit, maar als motorvisbootje zal hij zich zowiezo anders gedragen. Het gewicht is dan anders verdeeld. Maar hij wordt prachtig, m'n complimenten.
Moet je de binnenkant nog doen?

jan zei

moet het lichte gedeelte nog een keer doen, de antifouling zit er nu twee keer op, de strip moet nog over de kiel en aan de binnenkant heb ik alleen de zwaardkast die gekraakt was grof gerepareerd, ga daar niet meteen wat aan doen, eerst vaarklaar en te water laten, kan ik ff zien wat betreft water lijn en hoeveel gewicht ik er nog bij kan doen hahhahah, heb nog wel een paar wensen.

Anoniem zei

Als een klein sloepje uitzien... Een klein sloepje ziet er ook erg leuk uit!
Denkje dat je er dit jaar nog mee kunt varen/vissen? Of kost het renoveren zoveel werk dat dat dit jaar niet meer kan..?

jan zei

jazeker gaat ie het water in jolie en zo snel mogelijk, het snoekseizoen staat voor de deur en er moet gevaren worden.